MOX

Moxternokke Rock covers

Sommige muzikanten overkomt het nooit, anderen hebben het geluk dat het ze al heel vroeg in hun carrière mogen meemaken: de muzikale chemie tussen mensen die min of meer toevallig in een naar schraal bier ruikende garage afspreken om een bandje te beginnen. Het overkwam de mannen van MOX toen ze reeds in de bloei van hun leven waren, maar beter laat dan nooit. 

Tijdens de eerste momenten in de oefenruimte was het al duidelijk: alle andere muzikale projecten konden direct op een laag pitje, of worden opgedoekt. Banen werden opgezegd, relaties op een zijspoor gerangeerd en overige toekomstplannen in de ijskast gezet. Dit bleek opeens te zijn waar het in het leven om draaide! We schrijven medio 2010 en sindsdien is het eigenlijk alleen maar leuker en beter geworden. Mox heeft in de loop der jaren op heel veel podia gestaan, van de kleinste kroegjes tot festivals voor 1000 man (ze waren er niet, maar het had gekund!) 

MOX speelt niet al te voor de hand liggende nummers die toch wel een oh-ja-gevoel oproepen. Je kent het wel, maar was het al bijna weer vergeten. Een herkenbaar mengsel van de alternatieve 3FM-kant en Studio Brussel, zowel van toen als nu. De nadruk ligt wat sterker op het plezier onderling en het muzikaal overgieten met het eigen Moxgeluid, dan op het zo perfect mogelijk kopiëren van het originele nummer. Er gaan zelfs geruchten dat sommige leden van Mox de originele uitvoering van enkele liedjes nog nooit hebben gehoord. Kunt u wat concreter zijn? Jazeker: Van Arctic Monkeys tot Queen, met in het tussengelegen spectrum o.a. Muse, Franz Ferdinand, Soulwax, The Hives en Royal Blood.

Met meezing- en airguitar garantie.

 

Neem contact op met FestiBands voor meer informatie over MOX en de boekingsmogelijkheden:


Bel met FestiBands
+31 6 44844791


Stuur een e-mail naar FestiBands
info@festibands.nl

 

Terug naar Bands