Miracle

The Dutch Queen Tribute Band

Al 20 jaar staat Miracle gelijk aan ongeëvenaarde kwaliteit en professionaliteit wanneer het aankomt op het zo natuurgetrouw live uitvoeren van de muziek van de legendarische Britse band Queen. Bombastisch, dynamisch en ingetogen klein, een genot om naar te kijken en te luisteren. 
 
In tegenstelling tot de meeste tribute bands legt Miracle de focus voornamelijk op de muziek van Queen, in plaats van te verzanden in een slechte verkleedpartij met snorren, pruiken, gele jasjes en valse tanden. Miracle heeft in de afgelopen 20 jaar ruimschoots bewezen dat goede muziek en geloofwaardigheid een perfecte combinatie vormen. Miracle maakt van ieder podium een Rock Stadion en laat het publiek de gouden jaren van Queen herbeleven.
 
De band bestaat uit:
De Italiaans zanger Jordan Trey (Queen at the opera), Rens de Hond op gitaar (bekend van de musical “We will rock you” en gekozen door Brian May himself!), Leon Padmos op keyboard en zang, Bart Pellinkhof op bas (Rebelstar, zie tour United Voices of Rock) en Victor Louisa op drums. 

Neem contact op met FestiBands voor meer informatie over Miracle en de boekingsmogelijkheden:


Bel met FestiBands
+31 6 44844791


Stuur een e-mail naar FestiBands
info@festibands.nl

Terug naar Bands